ELEKTRIČNI VANBRODSKI MOTOR 120LBS

8 marta, 2022

Akcija!

99,900 рсд

Viamare električni motori su doista najpraktičniji te ekološki prihvatljiv način za pokretanje manjeg broda.Ti jednostavni 24V motori su vrlo lagani dok prilagodljiv okvir omogućava jednostavno ugrađivanje bez napora na gotove sve manje brodove a ugodna zakretna ručica gasa čini manevriranje i upravljanje puno zabavnijim. Oni su ujedno čvrsti, s trajnim magnetskim motorima, kućištima i premazima motora otpornim na oštećenja, te imaju posebne kompozitne osovine koje se neće svinuti, slomiti ili korodirati tijekom normalnog korištenja. Svi ti električni motori su opremljeni posebnim propelerima sa zaštitom od zaplitanja, što omogućava maksimalni potisak i konstruirani su tako da su otporni na morske trave i druge podvodne krhotine.

Novo: sustav upravljanja zategnutosti upravljača

Inovativna nova spojnica postavljena iznad nosača motora olakšava podešavanje zategnutosti upravljača na željenu visinu. Otpustite spojnicu za jednostavno rukovanje ili zategnite spojnicu kako bi motor bio na mjestu, čime se omogućuje okomit položaj.

Brzo podešavanje motora po dubini
Prilagodite brzinu jednostavno i sigurno sa „Quick-Lock“ sustavom. Ova lukava karakteristika čini podešavanje dubine jednostavnim te ga zadržava u tom položaju točno tamo gdje Vi želite.
Neuništiva kompozitna pogonska osovina
Naše kompozitne osovine su čvršće od čelika, gotovo neuništive i imaju svojstvo savijanja prilikom neželjenog udara i vraćanja u početni položaj. Osovine se neće uvrnuti, slomiti, zahrđati niti korodirati.

Propeler protiv zaplitanja trave 2
Ovo je nova generacija jedinog propelera u industriji koji ima 100% zaštitu od zaplitanja trave. Zabačene lopatice „istiskuju“ raslinje kako biste mogli proći kroz gustu travu pri bilo kojoj brzini bez nepotrebnog praženja akumulatora. Dizajn propelera je poboljšan i pruža pouzdane performanse.

Tihi rad, jača snaga, bez održavanja – BEZ ČETKICA
Veliki namotaji i izmjenjivači rasipaju toplinu i time dovode do mirnijeg rada, povećane snage akumulatora i produljenog životnog vijeka električnog motora. Jedinstveni sustav kugličnih ležaja smanjuju trenje i buku. Biti ćete toliko tihi da ribe neće čuti da dolazite.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Opis

ELEKTRIČNI VANBRODSKI MOTOR 120LBS
Električni vanbrodski motor Viamare 1470W, 12V, Viamare 1470W-12/24V (3600kg), LED indikator
ELEKTRIČNI-ELEKTRO VANBRODSKI MOTOR za čamac 120Lbs, Viamare 1470W-12/24V (3600kg)
Vrijeme dostave: 1-3 radna dana
Masa: 13 kg
Količina:
1
NAJNIŽA INTERNETNA CIJENA. PROMOCIJA. OGRANIČENA KOLIČINA.

Električni vanbrodski motor BES ČETKICA Viamare 1470Wh, 12/24V, 120Lbs, plovila mase do 3600kg, LED indikator
BEZ ČETKICA, snage 1470W=kao benzinski 5KS, a pola lakši – težine samo13kg

Statični potisak 120Lbs, za plovila do mase 3600kg
Jednostavan za montažu
Sigurno i jednostavno rukovanje
Snažan i pouzdan 12/24V motor
Poseban propeler protiv zaplitanja trave
Snažna konstrukcija
Ekološki prihvatljivi
Neuništiva kompozitna osovina
Tiha snaga
Brzo podešavanje motora po dubini
Kontrola brzine: naprijed/nazad
Propeler protiv zaplitanja trave: Da
dimenzija paketa: 133x53x18 cm